Onlangs heeft WaterVision nieuwe verlichting geleverd bij Sportcentrum de Boogerd in Oud-Beijerland. Tijdens de jaarlijkse ‘grote’ schoonmaak in de eerste 3 weken van de zomervakantie zijn naast de onderhouds-werkzaamheden ook direct alle onderwater lampen vervangen door de nieuwste generatie LED verlichting van WaterVision.

Net over de Nederlands/Duitse grens ligt het plaatsje Emmerich am Rhein, de thuishaven van Embricana Freizeit- und Sport GmbH. Deze zwem en sauna accommodatie bevat een indoor wedstrijdbad van 25 meter met springtoren, een recreatie bad met whirlpool en grotten en een buitenzwembad met extra brede glijbaan.

Het Amsterdamse Zuiderbad is een Rijksmonument en tevens het oudste zwembad van Nederland. Zowel boven als onder water is WaterVision sinds jaren verantwoordelijk voor de verlichting. Onder water doen de WV15 NanoPower LED schijnwerpers in de Mediterranean Blue kleur uitstekend dienst en boven water zorgen de lampen uit de CrystalColor serie ervoor dat het karakter van het gebouw volledig tot uiting komt en harmonieus samenwerkt met de verlichting onder water.

Sportcentrum “De Wezenberg” is in 2018 volledig gerenoveerd en tijdens de renovatie onder andere voorzien van RGBxW LED onderwaterverlichting. Deze onderwaterverlichting verlicht het volledige wedstrijdbad met de helft van het aantal onderwaterlampen dat voorheen het bad aanlichtte. Met een uitstekend resultaat als gevolg.

De gemeente Hellendoorn is zeer bewust bezig met milieu en besparing en heeft allerlei maatregelen getroffen hieromtrent. WaterVision ondersteunt dit door 22 oude LED onderwaterlampen in het zwembad bij Het Ravijn –Zwem Sport Zorg- te vervangen door slechts 8 stuks van WaterVision.

Het Wielingenbad in Wenduine is onlangs voorzien van de nieuwste en kleinste onderwaterverlichting van WaterVision. Deze verlichting vervangt de oude verlichting en bespaart hiermee niet alleen energiekosten, maar heeft ook een uitmuntend resultaat als gevolg.

Het De Mirandabad in Amsterdam is al jaren een goede relatie van WaterVision. Naast het recreatie bad en het 25 meter wedstrijdbad is het subtropische golfslagbad nu ook voorzien van onderwaterverlichting van WaterVision. Dit brengt niet alleen extra sfeer en kostenbesparing met zich mee, maar ook wordt hiermee de veiligheid verhoogd.

WaterVision helpt Dorint Hotel & Sportresort Winterberg om haar klanten een ultieme beleving te geven door het kuuroord zowel onder- als bovenwater te voorzien van kwalitatief uitstekende LED verlichting van WaterVision die de gewenste omstandigheid ondersteunt.

De fusiegemeente Oldambt is sinds jaren een uitstekende relatie van WaterVision. Milieuvriendelijkheid, besparing en duurzaamheid zijn belangrijke begrippen in de gemeente en gaan hand in hand met de waarden van WaterVision. Onlangs is het zwembad in Finsterwolde grondig gerenoveerd en voorzien van nieuwe LED onderwaterschijnwerpers.

De kernreactor in Petten kiest opnieuw voor WaterVision. WaterVision vernieuwt de onderwaterverlichting in de kernreactor die 14 jaar eerder geplaatst is. De kernreactor is in tegenstelling tot de meeste kerncentrales geen energiecentrale om elektriciteit op te wekken, maar wordt gebruikt voor onderzoek, ontwikkeling en productie van geneesmiddelen.