Op 6 juli is in het Texelse De Cocksdorp het nieuwe zwembad van Vakantiepark De Krim geopend. Precies tien maanden daarvoor begon de sloop van het oude zwembad. Voor De Krim was de geplande openingsdatum erg belangrijk, met het oog op de piekdrukte op Texel in de zomervakantie. WaterVision heeft zich samen met De Krim en alle andere partijen maximaal ingespannen om een prachtige sfeer neer te zetten én natuurlijk om de deadline te halen. Met schitterend succes.

Het uiterste uit de sfeer van de natuurlijke omgeving halen. Een totaalplan voor licht, boven en onder water, dat de wellness-ruimten één maakt met het weidse uitzicht. Dat waren de wensen van Bio-Seehotel Zeulenroda. Het lichtplan van WaterVision stemt de beleving af op het verloop van het daglicht. Van zonsopgang tot zonsondergang, het hele jaar door, volautomatisch.

Wegens opmerkelijk succes in de buitenlandse markt, introduceren wij de WaterVision Portable Lightset. Het kan raar lopen: de set is ooit ontwikkeld om de verlichting van WaterVision op locatie te kunnen demonstreren, maar er bleek bij diverse zwembaden behoefte te zijn om de Lightset tijdelijk of zelfs semipermanent in te zetten. Voor sfeerfeestjes of daar waar ingebouwde verlichting niet voorhanden is.

Na bijna negen jaar probleemloze dienst zijn de onderwaterlampen in het wedstrijdbad van het Amsterdamse De Mirandabad en het Zuiderbad vervangen. Wederom is gekozen voor de Mediterranean Blue NanoPower schijnwerpers van WaterVision. Door deze keuze profiteren de zwembaden van de nieuwste technologie en van de lichtkarakteristieken die de NanoPower serie 2017 biedt.

Al bijna tien jaar verzorgt WaterVision de onderwaterverlichting in zwembad Dijnselburg in Zeist. Naast levering en installatie betekent dat: betrokkenheid bij het lichtplan en het verzorgen van onderhoud. Met de Light4Life service treedt WaterVision actief op en vervangt lampen die risico op uitval kunnen krijgen. Vertrekkend directeur Ben Delsing vertelt over zijn ervaringen met WaterVision en legt uit waarom zwembad Dijnselburg voor de Light4Life service heeft gekozen.

Sail Amsterdam 2015 was een mooie setting voor het vieren van het 10-jarig jubileum van WaterVision. Op deze pagina vindt u een foto- en videoreportage van deze geslaagde avond.

Prestigieuze art deco "Piscine Molitor" in Parijs verlicht door WaterVision

Piscine Molitor Paris, het bekende zwembad waar ooit 's werelds eerste bikini werd geshowd, is opnieuw open na 25 jaar. De hotelgroep Accor wil dat het weer één van de meest exclusieve plaatsen in Parijs wordt. WaterVision leverde de LED onderwaterverlichting in zowel het zomer- als het winterbad.

Sportbad De Trits

Zwembad De Trits is een klant van het eerste uur, aldus Jan de Boer, directeur van WaterVision. In het sportbad hebben we onlangs de oude LED zwembadlampen van onze eerste generatie vervangen door kleurwisselende en mediteraan blauwe LED onderwaterschijnwerpers. Deze zijn voorzien van de allernieuwste LED technologie en kenmerken zich door een heldere kleurweergave en een laag energieverbruik.

Mooie projektfoto's en een geupdate tekst geven u een goed beeld van het effect van onze LED zwembadverlichting.  De opmaak is aangepast aan de hedendaagse huisstijl die ook op de website terug te vinden is. U kunt de brochures hieronder en onderaan de betreffende productpagina's downloaden.      

Aanleiding van renovatie: Energiebesparing en verhogen van de attractiewaarde

De renovatie van het Seilerseebad in Iserlohn heeft geleid tot een goed resultaat. Na de eerste vervanging in het zoutwaterbad (binnen en buiten) waar vorige jaar 25 stuks 200Watt halogeen lampen werden vervangen door 8 stuks 80Watt LED onderwaterschijnwerpers zijn onlangs in mei ook alle 200Watt halogeenlampen vervangen in het combi zwembad (33x25 meter).