Eemnes, 9 januari 2014 | Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft bij arrest in kort geding van 31 december 2013 geoordeeld dat WaterVision misleidende reclame heeft gemaakt, omdat WaterVision naar het oordeel van het hof niet voldoende de eigenschappen van haar verlichting kon bewijzen.

Wij mogen daarom bepaalde mededelingen van het hof niet meer doen. Ook heeft het hof ons bevolen een rectificatietekst via onze nieuwsbrief aan onze relaties toe te sturen en die tekst ook de komende maanden op onze website te tonen.

Naar onze overtuiging hebben wij ons niet schuldig gemaakt aan misleidende reclame. Niet voor niets komt onze verlichting vrijwel altijd als beste uit de bus bij een door een mogelijke opdrachtgever georganiseerde vergelijkende test. Om een idee te krijgen van de projecten die wij de afgelopen jaren hebben verzorgd, verwijzen wij u graag naar de lijst met gerealiseerde projecten op onze website.

sponsoring led onderwaterverlichting

WaterVision sponsort zwemmarathon in Sportcentrum It Gryn met LED onderwaterverlichting

Schoon water, voor ons zo gewoon voor 800.000 kinderen van levensbelang.

Gebruikt u al jaren de WV15 LED onderwaterschijnwerpers?

Wij bieden u nu de mogelijkheid uw bestaande WV15's te upgraden naar de meest recente uitvoering. Onze klanten die jaren geleden al de eerste de stap zetten naar een duurzame LED oplossing kunnen nu vrij eenvoudig profiteren van de voordelen die de nieuwste generatie biedt.

zwembadverlichting in Bad Hesselingen

Onlangs is de nieuwe LED zwembadverlichting geĆÆnstalleerd. Met behulp van de CrystalColor LED spots wordt vooral 's avonds een bijzondere sfeer gecreĆ«erd.

LED in Vierordt Therme Karlsruhe

Complete LED zwembadverlichting in zwembaden Duitse stadsregio Karlsruhe 

Het historische kuuroord Vierordt-Therme in Karlsruhe wordt sinds kort volledig verlicht door de WaterVision LED onderwaterverlichting en kleurwisselende LED spots. Dit is na het Weiherhofbad en het Europabad inmiddels het derde zwembad in de stadsregio Karlsruhe dat met WaterVision LED zwembadververlichting wordt uitgerust.

gekleurde LED onderwaterverlichting

Steeds meer licht per Watt in het water

Op de FSB beurs in Keulen presenteert WaterVision haar noviteiten. Naast de nieuwe generatie WV15 LED onderwaterschijnwerpers, presenteert WaterVision een vernieuwde ColorWave Gold RGBW schijnwerper met sterk rood licht en de WV17/WV19 schijnwerpers als een LED alternatief voor de in 2015 verboden HQL/HPL kwikdamplampen.

WaterVision LED verlicht zwembad

Modernste Duitse waterparken kiezen gekleurde LED onderwaterverlichting

De Duitse InterSpa-Gruppe uit Stuttgart heeft onder de naam "Wonnemar" zeven grote Recreatie- en Familie Baden in Duitsland en ontvangt hier dagelijks 12.000 bezoekers. In december 2012 zijn twee zeer moderne, nieuwe zwembad- thermen en saunacomplexen geopend: Wonnemar Backnang und Wonnemar Marktheidenfeld.

Led verlicht Fitland thermen

Gekleurd LED licht in Wellness en gezondheidsresort Fitland XL in Goes

Het nieuwe thermenresort van de Fitland Groep wordt gekleurd door de LED verlichting van WaterVision. Het complete lichtplan voor onder- en boven water in het wellness gedeelte is uitgewerkt en ingevuld door WaterVision.

LED onderwaterverlichting in Geusseltbad

Meest duurzame zwembad van Nederland kiest WaterVision LED onderwaterverlichting

Eemnes, 3 juni 2013 | Het Geusseltbad, het meest duurzame zwembad van Nederland, opent officieel op 21 juni 2013 en vervangt de huidige drie Maastrichtse zwembaden. WaterVision is er trots op alle LED onderwater verlichting in deze spectaculaire zwemaccommodatie te mogen leveren. Een uitgebreide selectie procedure is hieraan vooraf gegaan. De live demonstratie van alle aanbieders gaf de doorslag.

LED in Olympisch bad Cannes

Samenwerking met Myrtha Pools in Frankrijk is succes!

Het gloednieuwe zwembadcomplex "Centre Aquatique Grand Bleu" in Cannes is 22 juni 2013 officieel geopend. Het schitterende olympische bad van 50 x 25 meter wordt onder water verlicht met 28 stuks WV15 60Watt LED onderwaterschijnwerpers van WaterVision.