Eemnes, april 2014 | Het recreatiebad is een echte bezienswaardigheid. De speeltoestellen zijn geïnspireerd op de drooglegging van de Haarlemmermeer.
In samenwerking met partner TES Installatietechniek is het recreatiebad voorzien van kleurwisselende WV15 LED onderwaterschijnwerpers, die voor iedere gewenste kleur en sfeer kunnen zorgen.

Eemnes, 14-04-2014 | Thermae Boetfort in België was onlangs toe aan een nieuwe lichtervaring in het buitenbad. De oude LED lampen zijn vervangen door speciale WV15 LED onderwaterschijnwerpers van WaterVision.
Een uitdaging in dit project was de lichtkleur die Thermae Boetfort voor ogen had: Een blauwe lichtkleur die nog niet in het WaterVision assortiment voorkwam.

Eind 2013 opende het sportcomplex De Drieburcht in Tilburg haar deuren.  WaterVision zorgde voor de complete LED verlichting in alle 'natte' ruimtes, zowel onder- als boven water. 

"Opvallend is de egale lichtspreiding onder water in alle drie de zwembaden. Zelfs in het diepste gedeelte van het sportbad (4 meter), zijn de zwemmers prima zichtbaar onder water", aldus Pieter Bax, teammanager van de afdeling Sportbedrijf Gemeente Tilburg.

LED Unterwasserbeleuchtung für Parents4Safety

WaterVision ondersteunt Parents4Safety

Parents4Safety is een organisatie van ouders die een kind hebben verloren in zwembaden als gevolg van onvoldoende beveiliging en zet zich in voor een goede zwemveiligheid in zwembaden. De focus ligt hierbij op het ontwikkelen van systemen voor hogere zwemveiligheid en het informeren van zwembadmanagers en toezichthoudend personeel.

Eemnes, 9 januari 2014 | Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft bij arrest in kort geding van 31 december 2013 geoordeeld dat WaterVision misleidende reclame heeft gemaakt, omdat WaterVision naar het oordeel van het hof niet voldoende de eigenschappen van haar verlichting kon bewijzen.

Wij mogen daarom bepaalde mededelingen van het hof niet meer doen. Ook heeft het hof ons bevolen een rectificatietekst via onze nieuwsbrief aan onze relaties toe te sturen en die tekst ook de komende maanden op onze website te tonen.

Naar onze overtuiging hebben wij ons niet schuldig gemaakt aan misleidende reclame. Niet voor niets komt onze verlichting vrijwel altijd als beste uit de bus bij een door een mogelijke opdrachtgever georganiseerde vergelijkende test. Om een idee te krijgen van de projecten die wij de afgelopen jaren hebben verzorgd, verwijzen wij u graag naar de lijst met gerealiseerde projecten op onze website.

sponsoring led onderwaterverlichting

WaterVision sponsort zwemmarathon in Sportcentrum It Gryn met LED onderwaterverlichting

Schoon water, voor ons zo gewoon voor 800.000 kinderen van levensbelang.

Gebruikt u al jaren de WV15 LED onderwaterschijnwerpers?

Wij bieden u nu de mogelijkheid uw bestaande WV15's te upgraden naar de meest recente uitvoering. Onze klanten die jaren geleden al de eerste de stap zetten naar een duurzame LED oplossing kunnen nu vrij eenvoudig profiteren van de voordelen die de nieuwste generatie biedt.

zwembadverlichting in Bad Hesselingen

Onlangs is de nieuwe LED zwembadverlichting geïnstalleerd. Met behulp van de CrystalColor LED spots wordt vooral 's avonds een bijzondere sfeer gecreëerd.

LED in Vierordt Therme Karlsruhe

Complete LED zwembadverlichting in zwembaden Duitse stadsregio Karlsruhe 

Het historische kuuroord Vierordt-Therme in Karlsruhe wordt sinds kort volledig verlicht door de WaterVision LED onderwaterverlichting en kleurwisselende LED spots. Dit is na het Weiherhofbad en het Europabad inmiddels het derde zwembad in de stadsregio Karlsruhe dat met WaterVision LED zwembadververlichting wordt uitgerust.

gekleurde LED onderwaterverlichting

Steeds meer licht per Watt in het water

Op de FSB beurs in Keulen presenteert WaterVision haar noviteiten. Naast de nieuwe generatie WV15 LED onderwaterschijnwerpers, presenteert WaterVision een vernieuwde ColorWave Gold RGBW schijnwerper met sterk rood licht en de WV17/WV19 schijnwerpers als een LED alternatief voor de in 2015 verboden HQL/HPL kwikdamplampen.