De Drieburcht opent in sfeer met LED zwembadverlichting

Het karakteristieke nieuwbouwcomplex van De Drieburcht is in de natte ruimtes voorzien van LED zwembadverlichting van WaterVision. In de drie zwembaden zijn de ColorWave Gold RGBW schijnwerpers ingezet die het 8-baans sportbad (25 x 21 meter) en de doelgroepenbaden mooi verlichten zoals op onderstaande foto's goed zichtbaar is.  
Naast de LED onderwaterverlichting is ook de LED verlichting voor het sfeervol aanlichten van de perrons, de doucheruimtes en de kleedhokjes geleverd. Hiervoor zijn de CrystalColor LED spots ingezet in de lichtkleuren Sunset (perrons en kleedhokjes)  en Spring White (doucheruimtes). Tijdens het schoonmaken kan er worden overgeschakeld naar de lichtkleur Noon (daglicht).

We waren vanaf de ontwerpfase nauw betrokken bij de ontwikkeling van het complete lichtplan voor de zwembaden, zowel onder als boven water. Hier hebben we onze expertise op het gebied van LED verlichting optimaal kunnen inzetten - aldus Jan de Boer - directeur WaterVision.

 LED zwembadverlichting verlicht alle zwembaden van Sportcomplex De Drieburcht 

Drieburcht sportbad1 310x310Drieburcht doelgroepenbad 310x310Drieburcht sportbad 310x310

 

LED inbouwspots bij douches en kleedhokjes

De LED verlichting bij de douches en kleedhokjes heeft een prettige warme kleur, zodat de bezoekers zich in badkleding comfortabel voelen. De lichtkleur Spring White zorgt ervoor dat de kleur van de mozaïek tegeltjes wordt optimaal tot hun recht komen.

Drieburcht douches 310x310Drieburcht kleedhokjes 310x310Drieburcht douches1 310x310