Complete LED zwembadverlichting in zwembaden Duitse stadsregio Karlsruhe 

Het historische kuuroord Vierordt-Therme in Karlsruhe wordt sinds kort volledig verlicht door de WaterVision LED onderwaterverlichting en kleurwisselende LED spots. Dit is na het Weiherhofbad en het Europabad inmiddels het derde zwembad in de stadsregio Karlsruhe dat met WaterVision LED zwembadververlichting wordt uitgerust.

Vierordtbad: onder water, rondom het bad en de gevel buiten met LED verlicht

De badomloop en het houten plafond worden sfeervol verlicht met de WaterVision zwembadverlichting. Hiervoor zijn de CrystalColor LED spots ingezet. Met relatief weinig inspanning en lage kosten is het zwembad omgetoverd tot een sfeervolle zwemambiance. De gevel van het schitterende historische kuuroord is geheel verlicht met de waterdichte LED spots in de lichtkleur Sunset, eveneens uit de CrystalColor serie.

Vlakke montage van WV15  LED onderwaterschijnwerper doorslaggevend voor Weiherhofbad

In het Weiherhofbad ging het niet om een vervanging van conventionele onderwaterverlichting, maar werd voor het eerst onderwaterverlichting geïnstalleerd. Een belangrijk selectiecriterium was hierbij dan ook de opbouwmogelijkheid. Doorslaggevend was het vlakke ontwerp van de WV15 LED onderwaterschijnwerper (slechts 2,5 cm !) De WV15 kan met behulp van een opbouwring direct op de zwembadwand worden gemonteerd, dus zonder de noodzaak van een inbouwpot. Ideaal voor renovatieprojekten zoals in het Weiherhofbad in Karslruhe.

Weiherhofbad Karlsruhe verlicht met LEDKarlsruhe_Vierordtbad_verlicht_met_LEDVierordt_therme_karlsruhe_verlicht_met_LED