Het nieuwe thermenresort van de Fitland Groep wordt gekleurd door de LED verlichting van WaterVision. Het complete lichtplan voor onder- en boven water in het wellness gedeelte is uitgewerkt en ingevuld door WaterVision. Er is optimaal gebruik gemaakt van het versterkende effect dat de combinatie van de LED onderwaterschijnwerpers en de gekleurde LED spots uit de CrystalColor serie kunnen realiseren. Om de gewenste, ontspannen sfeer te creëren zijn de verschillende kleuren optimaal op elkaar afgestemd.

Maatwerk in LED

Naast de standaard lichtkleuren zijn er ook speciale lichtkleuren gemaakt. Dit is mogelijk omdat de ontwikkeling en de productie beiden in eigen beheer bij WaterVision in Eemnes plaatsvinden. Zo zijn er speciale infrarood spots gebruikt om het effect van de helwitte licht op de ijsschaal te versterken. Tevens zijn er speciale lichtkleuren ontwikkeld die de gewenste ontspannen sfeer creëren.
Het wellness- en gezondheidscentrum Fitland XL in Goes is geopend. In het wellness gedeelte bevinden zich o.a. diverse sauna's, een binnen en een buiten zwembad een jacuzzi en een stoombad.
 
Lees hier verder over de Fitland projecten