Tijdens de vakbeurs FSB in oktober heeft WaterVision de volgende noviteiten gepresenteerd...

  • Vernieuwde RGB ColorWave Gold LED onderwaterschijnwerper
  • WV17/19 LED onderwaterschijnwerper = een vervanger van HPL/HQL hogedruk kwikdamplampen
  • Recyclebare LED armaturen

Gekleurde LED verlichtingsoplossingen verhogen attractiviteit in het gehele zwembad

Naast de nieuwe generatie WV15 LED schijnwerpers introduceert WaterVision de vernieuwde RGB ColorWave Gold LED schijnwerper met kleurenwisselaar. Deze LED onderwaterschijnwerper kan naast groen en blauw licht een sterke rode lichtbundel produceren. 
Veel zwembaden willen tegenwoordig hun attractiviteit verhogen door het creƫren van een kleurrijke zwemambiance. Met behulp van gekleurde LED zwembadverlichting kan een zwemaccommodatie een complete metamorfose ondergaan. Het resultaat is vaak indrukwekkend.

Ook te zien op de FSB stand is een led alternatief van de 400Wat hogedruk kwikdamplamp (HPL/HQL) achter glasvenster: de LED schijnwerper WV19/WV17. Vanwege de gevaarlijke stoffen zijn de conventionele HPL/HQL lampen vanaf april 2015 verboden! Een mooi moment om over te stappen op lichtbron van de toekomst: LED De  WV19 LED/WV17 schijnwerper van WaterVision is zeer eenvoudig te installeren achter bestaande glasvensters in de zwembad wand. 

Recyclebare LED verlichting

De duurzaamheid van de Watervision LED armaturen gaat verder dan alleen de besparing op de stroomkosten. Doordat er minder elektriciteit nodig is, is er een geringere CO2-uitstoot , wat ook een aanzienlijke bijdrage aan de milieubescherming levert. Daarbij zijn de WV15 armaturen recyclebaar en kunnen eenvoudig worden hergebruikt.