Sportbad De Trits

Zwembad De Trits is een klant van het eerste uur, aldus Jan de Boer, directeur van WaterVision. In het sportbad hebben we onlangs de oude LED zwembadlampen van onze eerste generatie vervangen door kleurwisselende en mediteraan blauwe LED onderwaterschijnwerpers. Deze zijn voorzien van de allernieuwste LED technologie en kenmerken zich door een heldere kleurweergave en een laag energieverbruik.

Mooie projektfoto's en een geupdate tekst geven u een goed beeld van het effect van onze LED zwembadverlichting.  De opmaak is aangepast aan de hedendaagse huisstijl die ook op de website terug te vinden is. U kunt de brochures hieronder en onderaan de betreffende productpagina's downloaden.      

Aanleiding van renovatie: Energiebesparing en verhogen van de attractiewaarde

De renovatie van het Seilerseebad in Iserlohn heeft geleid tot een goed resultaat. Na de eerste vervanging in het zoutwaterbad (binnen en buiten) waar vorige jaar 25 stuks 200Watt halogeen lampen werden vervangen door 8 stuks 80Watt LED onderwaterschijnwerpers zijn onlangs in mei ook alle 200Watt halogeenlampen vervangen in het combi zwembad (33x25 meter).

Eemnes, april 2014 | Het recreatiebad is een echte bezienswaardigheid. De speeltoestellen zijn geïnspireerd op de drooglegging van de Haarlemmermeer.
In samenwerking met partner TES Installatietechniek is het recreatiebad voorzien van kleurwisselende WV15 LED onderwaterschijnwerpers, die voor iedere gewenste kleur en sfeer kunnen zorgen.

Eemnes, 14-04-2014 | Thermae Boetfort in België was onlangs toe aan een nieuwe lichtervaring in het buitenbad. De oude LED lampen zijn vervangen door speciale WV15 LED onderwaterschijnwerpers van WaterVision.
Een uitdaging in dit project was de lichtkleur die Thermae Boetfort voor ogen had: Een blauwe lichtkleur die nog niet in het WaterVision assortiment voorkwam.

Eind 2013 opende het sportcomplex De Drieburcht in Tilburg haar deuren.  WaterVision zorgde voor de complete LED verlichting in alle 'natte' ruimtes, zowel onder- als boven water. 

"Opvallend is de egale lichtspreiding onder water in alle drie de zwembaden. Zelfs in het diepste gedeelte van het sportbad (4 meter), zijn de zwemmers prima zichtbaar onder water", aldus Pieter Bax, teammanager van de afdeling Sportbedrijf Gemeente Tilburg.

LED Unterwasserbeleuchtung für Parents4Safety

WaterVision ondersteunt Parents4Safety

Parents4Safety is een organisatie van ouders die een kind hebben verloren in zwembaden als gevolg van onvoldoende beveiliging en zet zich in voor een goede zwemveiligheid in zwembaden. De focus ligt hierbij op het ontwikkelen van systemen voor hogere zwemveiligheid en het informeren van zwembadmanagers en toezichthoudend personeel.

Eemnes, 9 januari 2014 | Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft bij arrest in kort geding van 31 december 2013 geoordeeld dat WaterVision misleidende reclame heeft gemaakt, omdat WaterVision naar het oordeel van het hof niet voldoende de eigenschappen van haar verlichting kon bewijzen.

Wij mogen daarom bepaalde mededelingen van het hof niet meer doen. Ook heeft het hof ons bevolen een rectificatietekst via onze nieuwsbrief aan onze relaties toe te sturen en die tekst ook de komende maanden op onze website te tonen.

Naar onze overtuiging hebben wij ons niet schuldig gemaakt aan misleidende reclame. Niet voor niets komt onze verlichting vrijwel altijd als beste uit de bus bij een door een mogelijke opdrachtgever georganiseerde vergelijkende test. Om een idee te krijgen van de projecten die wij de afgelopen jaren hebben verzorgd, verwijzen wij u graag naar de lijst met gerealiseerde projecten op onze website.

sponsoring led onderwaterverlichting

WaterVision sponsort zwemmarathon in Sportcentrum It Gryn met LED onderwaterverlichting

Schoon water, voor ons zo gewoon voor 800.000 kinderen van levensbelang.

Gebruikt u al jaren de WV15 LED onderwaterschijnwerpers?

Wij bieden u nu de mogelijkheid uw bestaande WV15's te upgraden naar de meest recente uitvoering. Onze klanten die jaren geleden al de eerste de stap zetten naar een duurzame LED oplossing kunnen nu vrij eenvoudig profiteren van de voordelen die de nieuwste generatie biedt.