gekleurde LED onderwaterverlichting

Steeds meer licht per Watt in het water

Op de FSB beurs in Keulen presenteert WaterVision haar noviteiten. Naast de nieuwe generatie WV15 LED onderwaterschijnwerpers, presenteert WaterVision een vernieuwde ColorWave Gold RGBW schijnwerper met sterk rood licht en de WV17/WV19 schijnwerpers als een LED alternatief voor de in 2015 verboden HQL/HPL kwikdamplampen.

WaterVision LED verlicht zwembad

Modernste Duitse waterparken kiezen gekleurde LED onderwaterverlichting

De Duitse InterSpa-Gruppe uit Stuttgart heeft onder de naam "Wonnemar" zeven grote Recreatie- en Familie Baden in Duitsland en ontvangt hier dagelijks 12.000 bezoekers. In december 2012 zijn twee zeer moderne, nieuwe zwembad- thermen en saunacomplexen geopend: Wonnemar Backnang und Wonnemar Marktheidenfeld.

Led verlicht Fitland thermen

Gekleurd LED licht in Wellness en gezondheidsresort Fitland XL in Goes

Het nieuwe thermenresort van de Fitland Groep wordt gekleurd door de LED verlichting van WaterVision. Het complete lichtplan voor onder- en boven water in het wellness gedeelte is uitgewerkt en ingevuld door WaterVision.

LED onderwaterverlichting in Geusseltbad

Meest duurzame zwembad van Nederland kiest WaterVision LED onderwaterverlichting

Eemnes, 3 juni 2013 | Het Geusseltbad, het meest duurzame zwembad van Nederland, opent officieel op 21 juni 2013 en vervangt de huidige drie Maastrichtse zwembaden. WaterVision is er trots op alle LED onderwater verlichting in deze spectaculaire zwemaccommodatie te mogen leveren. Een uitgebreide selectie procedure is hieraan vooraf gegaan. De live demonstratie van alle aanbieders gaf de doorslag.

LED in Olympisch bad Cannes

Samenwerking met Myrtha Pools in Frankrijk is succes!

Het gloednieuwe zwembadcomplex "Centre Aquatique Grand Bleu" in Cannes is 22 juni 2013 officieel geopend. Het schitterende olympische bad van 50 x 25 meter wordt onder water verlicht met 28 stuks WV15 60Watt LED onderwaterschijnwerpers van WaterVision.