Waterplezier in Bosbad Putten

Prachtig gelegen in het bos in Putten ligt Bosbad Putten. Een zwemoase die garant staat voor urenlang waterplezier. Zo heeft Bosbad Putten een subtropisch zwemparadijs, een doelgroepen bad, een wedstrijdbad en is er onlangs buiten een splinternieuwe wildwaterbaan aangelegd. Daarnaast zijn er nog allerlei buitenfaciliteiten om er een onvergetelijke dag van te maken. In 2019 bestond het Bosbad 70 jaar en verwelkomt jaarlijks zo’n 250.000 bezoekers. (https://www.bosbadputten.nl/)

Bosbad Putten is sinds jaar en dag een goede relatie van WaterVision. Alle onderwaterlampen zijn geleverd op basis van een Light4Life contract. Dat houdt in dat er periodiek door technici van WaterVision gekeken wordt welke lampen risico op uitval kunnen opleveren. Deze lampen worden dan preventief vervangen. Die werkwijze onderstreept onze slogan “More Light Less Worry”.

Met light4Life zijn wij verzekerd van prachtig licht en komen wij niet voor verrassingen te staan. Door het transparante abonnement weten wij ook iedere maand wat we moeten betalen en dat geeft zekerheid!
Dick Eijlander, Manager Bosbad Putten

310x360 Bosbad Putten  310x360 Bosbad Putten3  310x360 Bosbad Putten2