Compleet LED lichtplan Fitland XL in Goes voor onder- en boven water

Het nieuwe thermenresort van de Fitland Groep wordt gekleurd door de LED zwembad- en sfeer verlichting van WaterVision. WaterVision heeft het complete lichtplan voor onder- en boven water in het wellness gedeelte is uitgewerkt en ingevuld met de verschillende gekleurde LED spots- en LED onderwaterverlichting. Er is optimaal gebruik gemaakt van het versterkende effect dat de combinatie van de LED onderwaterschijnwerpers en de gekleurde LED spots uit de CrystalColor serie kunnen realiseren. Om de gewenste, ontspannen sfeer te creëren zijn de verschillende kleuren optimaal op elkaar afgestemd.

Maatwerk LED lichtkleuren

Naast de standaard lichtkleuren zijn er ook speciale lichtkleuren toegepast. Dit is de expertise van WaterVision en mogelijk omdat de ontwikkeling en de productie beiden in eigen beheer in Eemnes plaatsvinden. Zo zijn er speciale infrarood spots gebruikt om het effect van de helwitte licht op de ijsschaal te versterken. Tevens zijn er speciale lichtkleuren ontwikkeld die de gewenste ontspannen sfeer creëren.

Het wellness- en gezondheidscentrum Fitland XL in Goes is in het voorjaar van 2013 geopend. In het wellness gedeelte bevinden zich o.a. diverse sauna's, een binnen- en een buiten zwembad een jacuzzi en een stoombad.

Wellnessboot van Fitland gebruikt al jaren WaterVision LED zwembadverlichting

De unieke Wellnessboot van Fitland in Mil is in 2010 al voorzien van de WaterVision LED zwembad- en saunaverlichting. Diverse binnen-buiten en dompelbaden zijn voorzien van de WaterVision zwembadverlichting. De bekende kleuren Mediterraan Blauw en Pacific Green passen uitstekend in de wellnessbeleving die Fitland wenst. Het kleurwisselende RGBW (Rood, groen, blauw én Wit) LED-armatuur zorgt ervoor dat het water van kleur veranderd in de fraaiste pasteltinten, hetgeen enthousiaste reacties van de bezoekers oplevert.

Door de LED-verlichting van WaterVision wordt de unieke sfeerbeleving van de wellnessboot versterkt. Elke ruimte kreeg zijn eigen wellnessbeleving. Daarnaast vormen alle ruimten één geheel en lopen de diverse wellnessbelevingen vloeiend in elkaar over.

De sauna's, watervallen, douches, kleedruimtes kregen extra sfeer door WaterVision LED-verlichting uit de CrystalColor serie LED spots. Zo brengt de kleur Fountain Blue de waterval tot leven, wordt de zoutschaal helder wit verlicht en wordt de stoomcabine één grote stoomfantasie !

Lees meer over de gekleurde LED saunaverlichting van de Fitland Wellnessboot in Mil.

Fitland koud bad 310x310Fitland sauna 310x310Fitland buiten 1 310x310