Sfeervolle RGBxW onderwaterverlichting voor Gemeentelijk Zwembad Kalmthout

Net over de Nederlands/Belgische grens ligt het plaatsje Kalmthout. Kalmthout is een plaats en Kempense gemeente in België in de provincie Antwerpen. Onlangs is het gehele zwembad grondig gerenoveerd. De renovatiewerkzaamheden hebben in totaal 10 maanden geduurd en hebben er voor gezorgd dat het zwembad een moderne look heeft gekregen. Zo heeft het zwembad nieuwe tegels, nieuw hedendaags sanitair & douches en is de verlichting vervangen. Tijdens de renovatie heeft WaterVision de onderwaterverlichting geleverd die zorgt voor sfeer in het zwembad. De installatie van de verlichting is uitgevoerd door Elektriciteitswerken Vorsselmans bvba.

Het instructiebad is 10 meter breed en 25 meter lang. “Met slechts 5 stuks RGBxW onderwaterlampen van 40 watt wordt het bad prima verlicht. De lampen geven veel sfeer in het zwembad en met name bij thema avonden gaan we hier veelvuldig gebruik van maken," zegt Ilse Vanspaendonk, medewerker Sport. “Door middel van de ColorComposer kunnen diverse lichtscènes worden gekozen die passen bij de activiteit en de doelgroep.” De lichtscènes worden volledig voorgeprogrammeerd geleverd, maar kunnen aangepast worden aan de wensen van de klant.

“We zijn erg blij met de verlichting en verwachten veel gebruik te maken van de kleurwisselingsmogelijkheden. Onze bezoekers zijn in ieder geval al zeer enthousiast,”
Gino Vanthillo, Sportfunctionaris Gemeente Kalmthout.

Kalmthout310x310 2  Kalmthout310x310 3  Kalmthout310x310 4