Landal kiest voor WaterVision

Landal GreenParks is de grootste Nederlandse exclusieve verhuurorganisatie van vakantieparken in Nederland en internationale toonaangevend op het gebied van management, beheer en verhuur van vakantieparken.

Landal is actief op ruim 100 vakantiebestemmingen in negen landen – Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Alle parken van Landal GreenParks liggen op de mooiste plekjes in de natuur. Natuur, rust, ruimte en kwalitatief hoogwaardige vakantieparken zijn de belangrijkste beweegredenen voor gasten om te kiezen voor een verblijf bij Landal GreenParks.

WaterVision heeft onlangs het indoor zwembad van Landal Orveltermarke in Witteveen voorzien van nieuwe Ledverlichting uit de NanoPower® serie in de kleur Bright White.

"Wij zijn ontzettend blij met deze verlichting. Het witte licht steekt mooi af op de blauwe bodem en zorgt voor een hele fijne sfeer. Ook zijn zwemmers onderwater beter zichtbaar, waardoor de veiligheid in ons bad verhoogd wordt."
Rinke de Vries, Shiftleader Technische Dienst Landal

310x360 Landal Orveltermarke  310x360 Landal Orveltermarke1  310x360 Landal Orveltermarke2