Architectuur verdient het om gezien te worden en hiervoor is licht nodig. 

Waar men voorheen slechts kon kiezen uit een beperkt aantal beschikbare lichtoplossingen, bieden de uitgebreide configuratiemogelijkheden van de CrystalColor serie LED armaturen de mogelijkheid om het licht op iedere specifieke situatie af te stemmen. Op deze wijze bent u in staat om ieder object of gebouw optimaal te verlichten en te profiteren van de uitgebreide en flexibele mogelijkheden die de LED armaturen bieden.

Verlichten van gebouwen, tunnels, kunstwerken en bruggen

LED armaturen die gebruikt worden voor het aanlichten van o.a. gebouwen, tunnels, bruggen en kunstobjecten dienen buitengewoon robuust, solide en water (IP68)- en luchtdicht te zijn zodat ze kunnen worden ingezet onder extreme omstandigheden. De compacte afmetingen zorgen er bovendien voor dat de LED armaturen nauwelijks zichtbaar zijn en op de meest moeilijke bereikbare plaatsen ge├»nstalleerd kunnen worden. 

Flexibele configuratiemogelijkheden

Door de flexibele configuratie mogelijkheden van de LED armaturen kunnen we iedere gewenste vaste kleur maken om het project net dat beetje extra te geven. Vanzelfsprekend hoeft het met de CrystalColor LED armaturen niet aan creativiteit te ontbreken, als we de mogelijkheden van de RGBW kleurenwisselaars bekijken. Voor het verlichten van bijzondere landmarks bent u bij ons aan het goede adres.

Verlichtte brug 310x310klokkentoren kampen 310x310agorra theater verlichting led 310x310