De motor van de lichtinstallatie

U kunt de LED drivers voor de WaterVision LED onderwaterverlichting zien als de motor van uw installatie. Goede en betrouwbare aansturingselectronica is essentieel om te kunnen profiteren van de voordelen die bij LED verlichting horen. WaterVision besteedt dan ook veel aandacht aan deze essentiĆ«le componenten en garandeert u de hoogst mogelijk kwaliteit. Wij beschikken over een ruim aanbod LED drivers met verschillende vermogens.

Veiligheid in vochtige omgevingen

Uiteraard staat de persoonlijke en elektrische veiligheid bij WaterVision altijd voorop. Vanzelfsprekend voldoen alle LED drivers aan de daarvoor geldende veiligheidseisen; zoals temperatuurbeveiliging, overspanningsbeveiliging, ompoolbeveiliging etc. Op deze wijze kan men gegarandeerd zorgeloos van het licht genieten en weet u zeker dat u aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen voldoet.

Welke LED driver heeft u nodig?

Om te bepalen welke LED driver het meest geschikt is voor uw lichtinstallatie, kijken wij niet alleen naar het benodigde vermogen maar ook naar de bestaande of gewenste infrastructuur, eventuele dim functionaliteiten en welke type LED armatuur het betreft.

Eenvoudig dimbaar

De dimbare drivers van WaterVision worden altijd via een standaard 1-10V signaal gedimd zodat deze eenvoudig te combineren zijn met standaard dim oplossingen.

led-driver 100W 310x262led driver in kast 80W 310x310led driver 320W 310x262